top of page
Vásárlás menete
Vásárlás menete

Ha valamely termék megtetszik a termékek és termékkategóriák közötti böngészés során, és szeretnéd  megvásárolni magadnak vagy szeretteidnek, kattints a MEGRENDELEM gombra.

Ha szeretnél tovább böngészni, jegyezd fel a termékkódját, és ha választottál a sok kedvenced közül, kattints a „Rendelés” menüpontra.

A Galériában található termékek kapcsán lehetőség van akár szett rendelésére is!

Nyisd meg a Megrendelő Űrlap-ot.

Töltsd ki a termék információkat az alábbiak szerint:

 - írd be vagy másold át a termékkódot „Termékkód” cellájába

- válaszd ki a termék típusát: késztermék, utánrendelés hasonló színkombinációval, utánrendelés kisebb módosításokkal, szett

- a megjegyzéshez írd be a kapcsolódó információkat. Például, ha utánrendelést adsz le egy adott termékre kisebb módosításokkal, írd le a megálmodott színeket, vagy egyéb apró változtatásokat. Szett rendelése esetén itt sorold fel a szetted elemeit, pl.: óra, lámpa, falikép, fényfogó, stb.), és minden egyéb szükséges adatot: elemenkénti darabszámot (pl. 2db lámpa, vagy 1-1 db óra, lámpa, fényfogó), esetleges színmódosítást az eredeti termékhez képest.

Válaszd ki a fizetés módját.

Válaszd ki az átvétel-szállítás módját; a megjegyzéshez beírhatod az egyéb kapcsolódó információkat (pl.: szeretnéd más kerületben átvenni a terméket, stb.)

A vásárlói adatoknál személyes adataid közül csak a nevedet és e-mail címedet kell megadnod (a telefonszám opcionális). Töltsd ki a számlázási adatokat. FONTOS: Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásainak megfelelően KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKET szolgálok ki! Kérem a szolgáltatás igénybevétele előtt közöld, amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni azt! (Ebben az esetben nem tudlak kiszolgálni.) Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként terhel. Köszönöm a megértést!

Postázás esetében figyelj a helyes szállítási adatok megadására (személyes átvétel esetében természetesen elhagyható).

Ha van kuponod, írd be a kódot a kuponkód cellába.

Ezután már csak ki kell pipálnod, hogy elfogadod az ÁSzF-et, elolvastad az Adatkezelési Tájékoztatót, és az utánrendelésre vonatkozó előleg kifizetését, valamint, hogy kérsz-e hírlevelet.

A megrendelésedről visszaigazoló e-mailt kapsz, a pontos részleteket az átvételről, szállításról, fizetési adatokkal ezt követően küldöm el Neked.

Nem boldogulsz a "Megrendelő Űrlap"-pal? Akkor e-mail-ben is elküldheted rendelésed a pontos termékadatok és vevői adatok megadásával.

Várom rendelésed!

 

Egyedi rendelést külön üzenetben tudsz leadni, itt.

Termék átvétele, szállítás és fizetés
Termék átvétele, Szállítás és Fizetés

A Megrendelő Űrlapon válaszd ki az átvétel-szállítás módját, valamint add meg a számlázási adatokat (személyes átvétel esetén is) és a szállítási címet (csak a nem személyes átvétel esetén szükséges).

Személyes átvétel esetén a fizetés az átvételkor, készpénzben történik. Szállítás esetén a fizetés előre utalással, a termék árának és szállítási költségének az Eladó bankszámlaszámára történő átutalással történik.

Törékeny termékekről lévén szó, lehetőség szerint javasolt a személy átvétel, Érden (alkotó műhelyemben).

Amennyiben személyes átvétel nem lehetséges, úgy a termékek szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi, annak üzletszabályzata és árajánlata szerint. Termékeimet gondosan csomagolva, a Vásárló számára szükséges legmegfelelőbb szállítási módon továbbítom. Csomagolási díjat nem számítok fel.

A gondos csomagolás ellenére javasolt az értéknyilvánításos és/vagy törékeny küldemény szállítási mód választása, ugyanis az esetleges szállításkor felmerülő sérülésekből fakadó károkat a Magyar Posta Zrt. csak ebben az esetben köteles megtéríteni a Vásárlónak. Szállítás során történt értékcsökkenésből fakadó kárt az Eladó nem köteles megtéríteni. A megfelelő szállítási mód kiválasztása előtt javasolt, hogy a Vásárló tájékozódjon a Magyar Posta Zrt. aktuális díjszabásairól a www.posta.hu honlapon.

Tájékoztatásul: az értéknyilvánításos és/vagy törékeny küldemény szállítási mód esetében a Magyar Posta Zrt. jelentős felárat számol az alap csomag szállítási díjára; pl.: 1-1 üvegóra vagy üveglámpa szállítási díja értéknyilvánítással és törékeny küldeményként 2300-4700 Ft között van (attól függően, hogy csomagautomatába, postán maradóként vagy házhoz kéri valaki a kiszállítást).

A fizetési mód ebben az esetben előre utalás, a termék árát és szállítási költséget is tartalmazó utalandó összegről, bankszámlaszámról és egyéb információkról a Vásárló e-mail-ben kap tájékoztatást (és egyúttal a vásárlásról visszaigazolást) az egyedi postázási igények miatt. Fontos, hogy figyelj megrendelés leadásakor a postázási cím helyességére, ismeretlen címzett esetén a posta visszaküldi a feladónak a küldeményt, amiért plusz díjat számol fel. Ilyen esetben a csomag visszaküldését és újraküldését a vásárlónak kell megtérítenie. (A számlázási és postázási cím igény szerint eltérhet egymástól.)

A megrendelt és készleten lévő terméket, a megrendelés és fizetés megtörténte után maximum 2  munkanapon belül postázom a Vásárlónak.

Visszajelzések, értékelések
Visszajelzések, értékelések

Szeretném figyelmedbe ajánlani korábbi vásárlóim visszajelzéseit, melyeket itt, valamint itt találsz.

 

Ha Te is szívesen írnál értékelést, azt e-mail-ben vagy Facebook oldalamon teheted meg.

Előre is köszönöm!

Garancia
Garancia

1. Garancia 100% mosoly és elégedettségi garancia. Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítem az árát (a sértetlen termék visszajuttatásának költsége az Vásárlót terheli).

2. Garancia Termékeim többségében saját tervezésűek, egyedi készítésűek, és extra limitált példányszámban készülnek

3. Garancia a faliórák óraszerkezetére, a lámpák elektromos berendezésére egy év garanciát vállalok

 

Termékeimet a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazom. A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.

 

Általános Szerződési Feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSzF) pdf formátumban itt találod.

(Korábbi ÁSzF-ek: itt és itt és itt.)

Adatkezelési Tájékoztató
Adatkezelési Tájékoztató

Az Adatkezelési Tájékoztatót pdf formátumban itt találod.

(Korábbi Adatvédelmi Nyilatkozatok: itt és itt.)

Szerzői jogok
Szerzői jogok

A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A www.mandalapont.com weboldalon található minden alkotás, azok mintája és grafikája a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI tv. értelmében szerzői jogvédelem alatt áll, így azok jogtalan felhasználása a törvényben foglalt következményeket vonja maga után. Az alkotások és minták részben vagy egészben történő sokszorosítása, másolása, átdolgozása a szerző és tulajdonos írásos engedélye nélkül tilos.

Továbbiak:

Wenzl Borbála a szerzői jogosultja a Honlapon megjelenített valamennyi tartalomnak: ideértve többek között a Honlap szerves részét képező valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, saját publikációkat, a Honlap felületének elrendezését, szerkezetét, egyéb ötletet és megvalósítást. Wenzl Borbála, mint Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a www.mandalapont.com domain nevekre, az ehhez tartozó aldomainekre, aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Honlap adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére (hack) irányul, kivéve, ha erre a Szolgáltató külön engedélyt ad. Tilos a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni. A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre, ssd-re, usb-re, sd kártyára és bármely más adathordozóra, adattárolóra mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából, a Szolgáltató külön engedélye nélkül sem engedélyezett, kivételt képeznek ez alól a honlap működésre vonatkozó és a Honlapon megtalálható Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Szabályzat. A Honlap tartalmának vagy egyes részeinek bármilyen célú felhasználása - pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

bottom of page