top of page
Léleksimogató üveg-szépségek az erre igényes és harmóniára törekvő embereknek

Fontosnak tartom jelezni, hogy ez egy portfólió oldal és nem egy webáruház. Itt nem sorozatban „gyárott” termékeket találsz, viszont a rendelés szinte olyan egyszerű és kényelmes, akár egy webáruházban!

A Galériában látható minden egyes termék egyedi, a leírásukban szerepel, hogy az azonnal elvihető késztermék, vagy csak utánrendeléssel rendelhető, akár kisebb-nagyobb módosításokkal is.

A részletes termékleírások a pontos termék paraméterekkel segítenek az alapos tájékozódásban, továbbá a termékek fantázia elnevezései és a használt szimbolika spirituális jelentéstartalmának részletezése megkönnyíti a választást a vásárlás során.

Mik között válogathatsz?

  • üvegre festett faliképek, faliórák, lámpák, fényfogók, és egyéb apróságok, melyek egy része azonnal elvihető, a már otthonra-lelt darabok (kisebb módosításokkal) utánrendelhetőek

  • ajándékutalványok többféle értékben (pdf vagy nyomtatott formátumban), melyeket a megajándékozott saját ízlése szerint használhat fel

  • alapszintű üvegfestő oktatóanyagok (pdf formátumban)

 

Lehetőséged van késztermék vásárlására, valamely termék utánrendelésére hasonló színkombinációval vagy kisebb módosításokkal, továbbá szettet is rendelhetsz a „Megrendelő űrlap” kitöltésével.

 

Teljesen személyre szabott terméket szeretnél? Keress bátran e-mail-ben és egyeztetjük a részleteket.

bottom of page