top of page

Blogbejegyzések

  • Wenzl Bori

Művészet és egyensúly. A nehézkesen megkezdett blogolás útjára lépve...


Végre ennek is eljött az ideje...

Évek óta tervezgetem, sőt, tulajdonképpen már a honlap kezdeti struktúrájában is létrehoztam a blog-menüpontot, csak blogbejegyzések hiányában értelmetlennek tűnt megjeleníteni. Tudtam, hogy sok munka lesz vele - kezdetben a blog-alapszerkezet kialakítása és testreszabása, majd maguk a bejegyzések is, és nem láttam, hogy erre mikor és hogyan tudok extra időt szánni az üvegfestés és civil teendők mellett.


Miért éppen most?

Nem, nem azért, mert mostanság elképesztően ráérek... :D Sőt. De nem halogathattam tovább, muszáj volt... Ami most lökést adott: Zentai Anna és Paksi Zoltán "unszolása", amit az októberi (egymással egybecsengő) asztrozófiai előadásában véltem felfedezni. (Úgy gondolom, hogy az oldalamra látogatók többségének nem kell őket bemutatnom - nagy nevek az asztrozófiában. Talán egyszer majd őket is el tudom csábítani 1-1 vendégposzt vagy interjú erejéig a blogomba...)


Valóban érdekel: Te mire számítasz a blogban?

Ez nem egy klasszikus "bemutatkozó" poszt lesz, és ilyet nem is tervezek készíteni, hanem arra sarkallnék minden érdeklődőt, hogy kövessétek a blogbejegyzéseket, és azokon keresztül jobban megismerhettek: a szemléletmódomat, az alkotáshoz fűződő kapcsolatomat, és talán új ismeretekkel és tudással (is) gazdagodtok.


Sok témaötletem van, melyek szegről-végről kapcsolódnak a "Mandala Pont"-hoz, ezek mellett szívesen fogadom a témaötleteket - várom őket a bloghoz kapcsolódó Facebook-posztnál, vagy írjátok meg nekem email-ben. Lesznek könnyedebb, és fajsúlyosabb témák is, de a bulvárt igyekszem nagy ívben elkerülni. :)


Ha érdekelnek a részletek, fltétlenül nézd meg a videót. :)
Hogyan tovább?

Az oldalam célja továbbra is az, hogy üvegre festett munkáimmal harmóniát vigyek minél több otthonba, tehát a Mandala Pont életében az elsődleges az üvegfestés, így ezen blog csupán egy extra ajándék, Nektek - a nézelődés-vásárlás mellé. :)

Örömmel veszek minden visszajelzést és buzdítást a blog kapcsán (is), ezért arra kérlek és biztatlak benneteket, hogy hozzászólásokban (ld. Facebook) írjátok le ötleteiteket, javaslataitokat, és jelezzetek vissza rendszeresen, hogy mely témák és blogbejegyzések a kedvencetek.

Természetesen azt is megírhatjátok, ha uncsi és érdektelen számotokra a blog, és akkor engedek a nyomásnak, befejezem a blogolást. ;)


Hamarosan jelentkezem új/releváns tartalommal.

Addig is: böngésszétek a Galériát. :)

תגובות


Ajánló
Legutóbbi bejegyzések
Címkék
Kövess
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page