top of page

OM hűtőmágnes

1db, OM - egyedi, kézzel festett üveg hűtőmágnes (6x6cm)

Termékkód: H001

Kategória:   hűtőmágnes

Típus:          késztermék/rendelhető

Értéke: 2.500 Ft

Hűtőmágneseim garantált örömmorzsákat csempésznek a konyhá(d)ba a legszürkébb hétköznapokban is.

Igényes és egyedi ajándéktárgyak, egy-egy apró „semmiség” otthonodba, vagy ajándékba.

Tipp:

Érdemes párban venni őket: akár mindkettőt otthonodba, akár úgy, hogy egyiket elajándékozod szeretet-kapocsként, másikat megtartod.

 

A képen látható hűtőmágnesek tájékoztató jellegűek: előfordulhat, hogy bizonyos darabok épp készleten vannak pont ebben a színkombinációban, ám mivel ezen termékeim igen kelendőek, újabb és újabb darabok születnek folyamatosan, és ezek fotóit nem töltöm fel egyesével.

 

Rendelés során feltétlenül írd meg, hogy milyen színkombinációt szeretnél!

Mindegyik egyedileg festett, és mint minden munkám,  ezek is, különleges stílusban készültek, saját terv alapján, tisztított térben, ráhangolódással (meditációs zene, füstölő, stb. alkalmazásával).


Szimbolika:

Az Om jelről részletesebben lejjebb olvashatsz.

Termékinformációk:

 

Méretei: 6x6 cm, 3mm-es üveg, hátoldalán mágnescsíkkal

​​

Tisztítása enyhén nedves (vizes) vagy száraz ruhával

 

Alapanyagok: üveg, festék, mágnes

Törékeny!

 

Garanciáimról itt olvashatsz.

 

Korábbi vásárlóim értékeléseit itt találod.

 

Pár szóban az Om jelről:

 

Az Om vagy más néven Aum szanszkrit eredetű szó. Pranavának nevezik. A hinduizmus hagyományában az „Aum” a legfontosabb szimbólum, valamint alap- vagy gyökérmantra, ezért sok mantra, ima elején hangzik el.

 

​A hindu hagyomány szerint az „Om” az Univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó. Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az „Abszolút Igazságot” és a „Legfelső Isteni Teremtőerőt” képviseli.

Az „Om” három hangból (szótagból) tevődik össze: „A”, „U”, és „M”, és minden dolgot tartalmaz – ezzel fejezi ki a világ hármasságát, valamint a három egységéből összeálló teljességet. A három hang sok tételt jelöl, de valószínűleg a legfontosabb a világmindenség hármas aspektusa, a test-lélek-szellem egysége. Az „A” jelképezi a durva anyagi világot (az ébrenlét állapota), az „U” az asztrálsíkot (az álom állapota), az „M” pedig az elmén túljutott állapotot szimbolizálja, tudati szintje a mélyalvás. A teljes szimbólum ezek együttesét szimbolizálja.

​Mindemellett a harmadik szem mantrája is. Ismételgetése a meditáció során – a hagyomány szerint – lenyugtatja az elmét, a testet energiával (pránával) tölti fel, segít kiszakadni az érzékek világából, és erősíti az elmélyülést. Ily módon a megfelelő légzésirányítással és az „Om”-hang ismétlésével különböző transzállapotok érhetőek el.

Mint egyetemes szimbólum, vizuális formában is létezik. A tanítások szerint viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen (védelmező mágikus szimbólum), és segíti a lélek harmóniájának megtartását.

bottom of page