top of page

"Életfa"

egyedi készítésű, kézzel festett üveg falikép
Pink to Orange Gradient_edited_edited.jpg

?

Termékkód: K025

Kategória:   falikép

Típus:        késztermék

Értéke: 22.750 Ft Kiárusítás

Az Életfa maga az élet...

 

Ez a színes életfa falikép vidám színfoltja lehet otthonodnak, de akár ajándéknak is jó választás.

Az üvegre festett, sokszínű életfa csodákat hozhat életedbe... Nem csak gyerekszobában mutat jól, elsősorban nem is oda terveztem, habár szín és formavilága miatt ott is megfelelő helyre találhat.

A napnyugtát idéző izzó napot egy különleges technika teszi még izgalmasabbá (több rétegben festettem meg, hátoldalán füstfóliát is használva a festék mellett)

A mintát ezúttal nem magam terveztem, hanem egy kedves üvegfestő művésznő tette közkinccsé(Vadász Orsolya), viszont nem tudtam neki ellenállni, ezért megfestettem. :)

A mintákat fekete kontúrral emeltem ki, de az összhatás érdekében arannyal futtattam körbe a mintát.

Az Életfa, vagy más néven Világfa egy ősi, számos kultúrában és vallásban az egyik legfontosabb szimbólum.
Az életfa az életet jelképezi, az örök változás, a körforgás és megújulás szimbóluma, az életet és az élet körforgását (születés, élet, halál és újjászületés) jelképezi, de az ember lelki fejlődését is szimbolizálja. A fa összeköti az égi és a földi szférát: míg a gyökerei a földből táplálkoznak, addig a lombjai az ég felé törnek, és a törzs stabilan és erőteljesen köti össze őket; a fa biztosítja a világrészek közötti átjárást és kapcsolatot.
Az Életfa (fa) kapcsolatban van a Föld négy elemével, mint a föld, a szél, a levegő és a tűz, utalva a végtelen kapcsolatra a teremtésben.

 

Termékinformációk:

Teljes méret: 25x34cm

natúr színű, egyszerű fa keretben.


Festett minta mérete: 19x27cm (2mm vastag üveggel)A keret hátlapján egy akasztó található, így kizárólag csak faliképként funkcionál.

 

Alapanyagok: üveg, festék, fa, papír

Törékeny!

 

Garanciáimról itt olvashatsz.

 

Korábbi vásárlóim értékeléseit itt találod.

bottom of page