top of page

"OM zöld-arany színekkel"

OM / AUM - egyedi, kézzel festett üveg ablakdísz, fényfogó (15cm)
Pink to Orange Gradient_edited_edited.jpg

?

Termékkód: F027

Kategória:   fényfogó

Típus:         késztermék

Értéke: 9.500 Ft

Ha egyedi, különleges hatású Om/Aum lakásdekorációt keresel, akkor lehet, hogy ez a fényfogó épp Rád vár..

 

Egy kis sztori: 

pár évvel ezelőtt gy kedves csontkovács-bioenergetikus hölgy rálelt a munkáimra, honlapomra.

A rendelőjébe szeretett volna egy olyan 20cm-es gyógyító-erejű fényfogót OM-jellel, amin egy arany piramis is szerepel az OM-jel körül, továbbá Rafael arkangyal energiája is benne van. A részleteket rám bízta. :)

Nos, akkor az elkészült, írt beszámolót az energiáiról, pozitív hatásáról...

Most némileg átdolgozva született ez a 15cm-es Om jellel díszített fényben úszó, melyben a szín és formavilága is nagy jelentőséggel bírnak (Angolul a találó "suncatcher" nevet kapta ez a dísztárgy, mely magyar fordításban fényfogót jelent, de talán a "fényben úszó" szebb megfelelője lenne.)

Minden egyes mandalám és munkám, mint ez az ablakdísz is, különleges stílusban készült, saját terv alapján, tisztított térben, ráhangolódással (meditációs zene, füstölő, stb. alkalmazásával).


Szimbolika:

Az Om jelről részletesebben lejjebb olvashatsz.

Az arany piramis (háromszög) extra gyógyító erőt a fényfogónak. Rafael arkangyal energiája is benne van, hiszen az Ő egyik jele a felfelé mutató háromszög és a lila is. Rafael a gyógyítás, a teljesség és egység angyala, az Isteni gyógyító energia közvetítője, segít meggyógyítani a testet, lelket, elmét.

Termékinformációk:

 

Méretei: átmérő 15 cm

Rézfólia kerettel, akasztóval ellátott üveglap

Tisztítása enyhén nedves (vizes) vagy száraz ruhával

 

Alapanyagok: üveg, festék, fém

Törékeny!

 

Garanciáimról itt olvashatsz.

 

Korábbi vásárlóim értékeléseit itt találod.

Pár szóban az Om jelről:

 

Az Om vagy más néven Aum szanszkrit eredetű szó. Pranavának nevezik. A hinduizmus hagyományában az „Aum” a legfontosabb szimbólum, valamint alap- vagy gyökérmantra, ezért sok mantra, ima elején hangzik el.

 

​A hindu hagyomány szerint az „Om” az Univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó. Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az „Abszolút Igazságot” és a „Legfelső Isteni Teremtőerőt” képviseli.

Az „Om” három hangból (szótagból) tevődik össze: „A”, „U”, és „M”, és minden dolgot tartalmaz – ezzel fejezi ki a világ hármasságát, valamint a három egységéből összeálló teljességet. A három hang sok tételt jelöl, de valószínűleg a legfontosabb a világmindenség hármas aspektusa, a test-lélek-szellem egysége. Az „A” jelképezi a durva anyagi világot (az ébrenlét állapota), az „U” az asztrálsíkot (az álom állapota), az „M” pedig az elmén túljutott állapotot szimbolizálja, tudati szintje a mélyalvás. A teljes szimbólum ezek együttesét szimbolizálja.

​Mindemellett a harmadik szem mantrája is. Ismételgetése a meditáció során – a hagyomány szerint – lenyugtatja az elmét, a testet energiával (pránával) tölti fel, segít kiszakadni az érzékek világából, és erősíti az elmélyülést. Ily módon a megfelelő légzésirányítással és az „Om”-hang ismétlésével különböző transzállapotok érhetőek el.

Mint egyetemes szimbólum, vizuális formában is létezik. A tanítások szerint viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen (védelmező mágikus szimbólum), és segíti a lélek harmóniájának megtartását.

bottom of page